Kerätäänpä vähän tämän viikon plussia ja miinuksia kasaan:

(-) Emännän ajatukset ovat pyörineet tiiviisti aivan muissa kuin koira-asioissa, joten Otto-parkakin on jäänyt vähän paitsioon. Treenailut on olleet nollissa, mitä äsken vähän nakkitempuiltiin pihalla. Sivulle tuloa, seuraamista, maahanmenoa ja luoksetuloa. Niin ja noutokapulan pitoa. Tuntuu, ettei kehitystä juurikaan ole tapahtunut viimeiseen pariin kuukauteen, mutta ehkä sitä ei vaan tajua itse. Tai sitten se on sitä itsensä petkuttamista....

(-) Eilinen toimettomuus sai Oton kupin kääntymään nurin. Unen rajamailla sohvalla torkkuessani kuulin kyllä, että jotain rapinaa siitä vierestä kuului, mutten vaan saanut ravistelua itseäni hereille. Herättyäni ja tarkastettuani tuhot huomasin Oton ensin harrastaneen pukeutumisleikkejä sukkahousuilla. Ja kun se ei ilmeisesti ollut tarpeeksi haastavaa, oli hän päättänyt tutustua uuden uutukaisen digiboksimme käyttöohjeisiin. Ehkä Otto oli kuullut minun noitumista huonoakin huonommista ohjeista ja päätti tsekata asian laidan itse. Harmi vaan, että tämän tutustumisen jälkeen minun on entistä vaikeampi sisäistää digiboksin sielunelämää. Otto sisäisti sen vähän liiankin hyvin.

Hetki oppitunnin jälkeen 'Digiboksin käyttö a:sta ö:hön'

 

(-) Luulin ostaneeni paimenkoiran, mutta taisinkin saada metsästyskoiran. Tein päivänä eräänä karmaisevan löydön terassin tuolin alta, jostain linnusta oli jäljellä enää nokkavarustus ja höyheniä. Todennäköisintä lienee, että joku kissa on kivunnut aitojen yli meidän pihalle ja kuljettanut löydöksen tuolin alle, mutta en pitäisi ihmeenä vaikka Ottokin olisi sen bogannut (toki linnun on täytynyt olla jo kuolleena maassa) ja tuonut siihen ovelle näytille. Ainakin jonkinlaista tuttavuutta Otto oli tehnyt, sillä turpa oli kuorrutettu lintupolon höyhenillä. Yök, mietin vaan, että millaisenhan lintuaterian Otto oli ehtinyt siinä terassilla syödä.

(+) Jotta ei menisi ihan negatiiviseksi, niin ylpeänä täytyy raportoida Oton sisäsiisteydestä, peräti yhtenä päivänä. Kylläpä oli mukava tulla kotiin, kun ei tarvinnut tehdä minkäänlaisia löydöksiä kodinhoitohuoneen lattialta. Juhuu, ehkä tuo poika alkaa oppia!

(+) Maanantai-iltana käytiin leikkitreffeillä Risa-siskon kanssa ja tsiigailemassa muitakin nelijalkaisia koirapuistossa. Kivaa oli!

Lisäys 14.2.2010:

(++) Viikon kohokohdan hatarapäinen omistaja unohti kokonaan! Otto vietti puolivuotissynttäreitä tiistaina. Olisi tietysti mukava kirjoittaa, että sitä juhlistettiin nakkikakuilla, uusilla leluilla ja peuhutuokiolla kavereiden kanssa, mutta ei. Köyhät olivat Oton ekat puolikassynttärit, kun toope emäntä siis ei edes muistanut koko päivää... Mutta onhan se silti viikon ehdoton kohokohta, että pikkupoika on jälleen lähempänä aikuisuutta!