Käytiin tänään vetäisemässä nopeat setit tottista samalla, kun kävin ostamassa uuden navigaattorin syksyllä hävinneen tilalle. Näin kauan kesti päästä kauppaan asti, mutta hyvin sitä on tähänkin asti selvitty perille, vaikkei kukaan ole ollutkaan kertomassa, että tee u-käännös ja palaa takaisin.

Ensin muutamat pätkät seuraamista. Periaatteessa ihan ok, omaan kävelyrytmiin olisi kiinnitettävä huomiota, samoin niihin linjoihin. Täyskäännökset ja oikealle käännökset voisi ottaa tehotreeniin. Ihan kivanoloista tekemistä.

Oikein positiivisen mielen jätti nouto - tää on vaan niin mysteeri mulle. Jo aiemmin mietin, että kivan paluufiiliksen etsimiseen voisi ottaa kevyemmän ohjatun kapulan käyttöön. Härnäsin Ottoa vähän ennenkuin heitin. Otolla intoa tuntuu nostavan pieni odottaminen eli ei se, että hetsaa / heittää kapulan ja pitää vastaan pannasta, vaan se, että antaa koiran täpinöidä perusasennossa siinä sivulla. Lähti siis hyvin ja palasi laukalla takaisin, luovutuskin siisti. Ei mitään kiitolaukkaa vielä, mutta laukkaa kuitenkin- superia! Palkaksi lihapullaa heitettynä jalkojenvälistä (siis omien, ei koiran). Ei toistoa, kun meni ekalla niin hyvin - tämänkin muistan vastedes!

Loppuun kentän laitaan patukka odottamaan eteenmenoa. Väliin vähän kaukoja, parit setit m-s-i ja olisko ollut jotkut muutkin kahden vaihdon sarjat, en nyt enää muista. Loppuun siis eteenmeno, otin valmistelevan osuuden, josta lähetys. Lähti hyvin, ehkä 5 metrin jälkeen pieni himmaus, että mihin tässä ollaan menossa ja sitten lamppu syttyi, että ai niin, kentän laitaan tietenkin. Loppuun leikkejä.