Parin viikon takaisen Lvi- ja sähköurakointi O. Otukaisen ilmoitus voisi saada jatkoa jotenkin seuraavasti:

"Sähköasentaja on laajentanut oikeuksiaan ja osaamistaan vahvavirtapuolelta myös heikkovirta- ja tietoliikenneasennuksiin. Edelleen, tinkimättömällä asenteella varustettu sähköasentaja tarjolla kodin pieniin asennustöihin."

Kävi nimittäin niin, että ne parin viikon takaiset sähköasennukset pesukoneen kimpussa saivat jatkoa tässä eräänä päivänä. Tällä kertaa kunnossapidon kohteena oli kuitenkin astetta heikommat virrat, tällä kertaa käsittelyyn joutuivat tietokoneen piuhat, modeemit ja puhelinlangat. On se vaan eritaitava urakoija - edelleen!

Otto on siirrättänyt valtakuntansa kodinhoitohuoneesta vierashuoneeseen ja oikeaoppisesti kaikki mielenkiintoinen irtain on kerätty kohteesta pois. Tietokoneen sulloin kaappiin ja jäljelle jääneet johdot sumppusin pieneksi kirjoituspöydän ja seinän väliin. Tyhmänä kuvittelin, että ei se niitä sieltä verhon takaa hoksaa tai saa, koska väli oli niin kapea. Mutta väärin luulin! Kotiin palattua kaikki mahdolliset piuhat, johdot ja langat oli silputtu muutaman sentin pätkiin. Makuelämys oli ilmeisesti ollut niin herkullinen, että jokunen pätkä matkusti myös koiran läpi seuraavan reilun vuorokauden aikana.

Piuhojen lisäksi myös ne johtojen edessä olleet verhot olivat ilmeisesti kaivanneet Oton mielestä entrausta. Lieneekö langat kulkeneet hänen mielestään liian säntillisesti pystyyn tai vaakasuoraan, mutta nähtävästi Oton taiteelliseen silmään verhojen kudos näyttää paljon paremmalta rypytettynä. Viimeisenä niittinä hän oli muotoillut nahkaisen tietokonepöydän tuolin reunan mieleisekseen, kai sen asiallisuus oli häirinnyt boheemin koiranpojan mieltä liikaa. Ei häiritse enää, paitsi emäntää...